Menu Sluiten

Het team

Priscilla Langenberg

Priscilla Langenberg | Erkend Financieel Adviseur

Na jaren in loondienst gewerkt te hebben als Erkend Financieel Adviseur en teamleider heb ik in 2018 Hypotheekdirect opgericht. Ik help je graag bij je financiering; of het nou gaat om het kopen van je eerste woning of dat je al meerdere panden in bezit hebt. 

Mijn doel is om jou zorgeloos het proces van kopen en financieren door te helpen, met uiteindelijk  een financiering met de beste rente en voorwaarden.

T: 06-51153429
E: p.langenberg@hpthkdirect.nl

 

 

Gigi Franse Bulldog

Franse Bulldog Gigi | Gastvrouw

Geboren en getogen Franse Hagenaar en nu woonachtig in het mooie Eindhoven. Gigi is een echte Franse Bourgondiër met een harde blaf, maar met een klein hartje. 

Ze komt je graag enthousiast begroeten bij binnenkomst, maar doet vervolgens op ieder willekeurig tijdstip een schoonheidsslaapje.

 

 

 

Lieke Koppers

 Lieke Koppers | Management Assistente

Sinds begin 2020 ben ik werkzaam bij Hypotheekdirect als management assistent. Ik ben je eerste aanspreekpunt zodra je contact opneemt met Hypotheekdirect en ik help je graag verder.

Ik volg momenteel de opleiding  zodat ik uiteindelijk ook klanten verder kan helpen met financieel advies.

T: 040-2405355
E: l.koppers@hpthkdirect.nl

 

Amber van de Haar

Amber van de Haar | Hypotheekadviseur 
Oss en omgeving

Wil je graag een nieuwe woning kopen, de woning verbouwing, lagere maandlasten of overwaarde opnemen? Ik maak graag een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden voor je in kaart te brengen. 

T: 040-2405355
E: a.vandehaar@hpthkdirect.nl

Bart Straatman

Bart Straatman | Erkend Financieel Adviseur
Berkel-Enschot en omgeving

Met 30 jaar ervaring in het mooiste vak ben ik graag jouw hypotheek -en verzekeringsadviseur. Mijn streven is een lange relatie met mijn klant gebaseerd op vertrouwen. Met veel plezier kom ik bij je langs voor een passend advies. 

T: 040-2405355
E: b.straatman@hphtkdirect.nl

Afspraak maken?
Open chat
Hulp nodig?
Hi!
Waar kunnen we je bij helpen?