100% eerlijk en onafhankelijk advies

Team

HET TEAM

Priscilla Langenberg | Erkend Financieel Adviseur

Na jaren in loondienst gewerkt te hebben als Erkend Financieel Adviseur en teamleider heb ik in 2018 Hypotheekdirect opgericht. Ik help je graag bij je financiering; of het nou gaat om het kopen van je eerste woning of dat je al meerdere panden in bezit hebt.

Mijn doel is om jou zorgeloos het proces van kopen en financieren door te helpen, met uiteindelijk  een financiering met de beste rente en voorwaarden.

Iris Been | Verzekeringsadviseur

Sinds augustus ’21 ben ik in dienst gekomen bij Verzekerdirect. Daarvoor heb ik 15 jaar gewerkt bij de Rabobank en was ik verantwoordelijk voor alle dagelijkse bankzaken. Vervolgens heb ik 5 jaar gewerkt voor een financieel bedrijf waar ik met veel plezier de particulieren verzekeringen regelde en dit ga ik nu doen voor Verzekerdirect.

Mijn uitgangspunt is dat klanten altijd een eerlijk en duidelijk advies krijgen en dat de verzekeringen snel en accuraat geregeld moeten worden. Ook kan je contact opnemen om je huidige verzekeringen opnieuw te laten beoordelen. Dit levert vaak betere dekking en soms betere premies op, ben je inmiddels nieuwsgierig geworden? Dan kan je op onderstaand telefoonnummer of emailadres contact opnemen. Tot snel!

Ersin Akaydin | Verzekeringsadviseur

Michelle Schuman | Management Assistente

Met plezier ben Ik sinds oktober 2021 werkzaam bij Verzekerdirect als management assistente en zorg ik voor alle taken rondom de binnendienst.

Na enige tijd te hebben gewerkt voor een verzekeringsbedrijf sta ik te popelen om de hypotheekwereld in te duiken, momenteel volg ik dan ook de opleiding om jullie in de nabije toekomst te kunnen helpen met financieel advies. Ik zal ervoor zorgen dat je je direct welkom voelt bij ons en er alles aan doen om zoveel mogelijk werk uit jullie handen te nemen.

Hopelijk tot snel!

Bart Straatman | Erkend Financieel Adviseur

Berkel-Enschot en omgeving

Met 30 jaar ervaring in het mooiste vak ben ik graag jouw hypotheek -en verzekeringsadviseur. Mijn streven is een lange relatie met mijn klant gebaseerd op vertrouwen. Met veel plezier kom ik bij je langs voor een passend advies.

Franse Bulldog Gigi | Gastvrouw

Geboren en getogen Franse Hagenaar en nu woonachtig in het mooie Eindhoven. Gigi is een echte Franse Bourgondiër met een harde blaf, maar met een klein hartje. 

Ze komt je graag enthousiast begroeten bij binnenkomst, maar doet vervolgens op ieder willekeurig tijdstip een schoonheidsslaapje.

Hulp nodig? We zijn er voor je!