100% eerlijk en onafhankelijk advies

Reizen & Recreatie

  • Home
  • Reizen & Recreatie

Reizen & Recreatie

Doorlopende reisverzekering

Jou vakantieplezier en waardevolle spullen bescherm je het beste met een goede doorlopende reisverzekering. Diefstal van bagage, onverwacht in het ziekenhuis belanden of een ongeval. Het zijn zaken die je vakantie goed kunnen verpesten. En je vaak ook nog eens veel geld kosten. Je vakantie of reis moet dus goed verzekerd zijn.

Caravanverzekering

Je beleeft in je vrijetijd veel plezier aan je tourcaravan, vouwwagen of vouwcaravan. Die beschermt je daarom graag met een goede caravanverzekering. Schade aan de caravan, voortent, inventaris, diefstal van bagage of de aansprakelijkheid voor schade die je met je caravan aan anderen toebrengt. Er zijn verschillende dekkingen.

Camperverzekering

Bescherm je vakantieplezier met een goede camperverzekering. Schade aan de camper, diefstal van inboedel of accessoires of een verkeersongeval. Het gaat je vaak veel extra geld kosten. Je vakantie of reis met de camper moet dus goed verzekerd zijn.

Stacaravanverzekering

Ook bieden wij verzekeringen aan voor een stacaravan. Vaak is dit een standaard verzekering die uit te breiden is met aanvullende verzekeringen.

Recreatiewoningverzekering

Je beleeft in je vrijetijd veel plezier aan je recreatiewoning. Die beschermt je daarom graag met een goede verzekering. Schade aan de woning, een aanbouw, de inboedel, diefstal. Het gaat u vaak veel geld kosten. Daarom is het van belang dat dit goed verzekerd is.

Pleziervaartuigenverzekering

Een verzekering voor een pleziervaartuig is niet verplicht in Nederland maar wel verstandig. Bij een aanvaring, brand of diefstal lopen de kosten vaak erg hoog op. Er kan gekozen worden voor een WA dekking maar is ook uit te breiden met een dekking voor het inventaris. Neem contact op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Pleziervaartuigenverzekering

WA Aansprakelijkheid
De basis van onze bootverzekering is je aansprakelijkheid als bootbezitter die voor  € 1.000.000,- verzekerd is. Daarnaast kun je jou bootverzekering uitbreiden met één of meer van de volgende aanvullende verzekeringen

Brand en diefstalverzekering
Je kunt ervoor kiezen om je boot ook voor brand en diefstal te verzekeren, hierdoor loop je nog minder kans op onverzekerde schade.

Cascodekking
En wil je nog meer zekerheid, dan verzeker je de schade aan je eigen boot met een uitgebreide cascoverzekering. Welke soort cascoverzekering voor jou situatie het beste is? Dat bespreek ik graag met je.

Fietsverzekering

Wil je een E-Bike, Moutainbike of een ander soort fiets verzekeren? Dat kan met verschillende dekkingen. Dat bespreek ik graag met je.

Hulp nodig? We zijn er voor je!