100% eerlijk en onafhankelijk advies

Recht

Recht

Aansprakelijkheidsverzekering

Schade die je aan een ander toebrengt en waar je voor aansprakelijk bent, moet je vergoeden. Daar heb je een particuliere aansprakelijkheidsverzekering voor nodig. Je kunt aansprakelijk gesteld worden voor schade die je zelf aan een ander toebrengt, maar ook voor schade die door kinderen of door je  huisdier wordt veroorzaakt. Gaat het om letselschade, dan lopen de kosten snel op. Je aansprakelijkheid moet dus goed verzekerd zijn.

Verkeer en vakantie

In Nederland worden met meer voertuigen steeds meer kilometers afgelegd. In het verkeer ontstaan daarom veel juridische conflicten. Niet alleen bij aanrijdingen, maar ook bij de aanschaf, over het onderhoud of het bezit van voertuigen. En ook als passagier van het openbaar vervoer ben je een verkeersdeelnemer.

Een verkeer & vakantie rechtsbijstandverzekering is het betaalbare alternatief voor dure advocatenhulp. Met deze rechtsbijstandverzekering ben jij en je gezin in het verkeer verzekerd van uitstekende rechtshulp. Ook conflicten over een gehuurde vakantie accommodatie of over het vervoer van en naar je reisbestemming is verzekerd.

Gezinsrechtsbijstandverzekering

In je recht staan wil nog niet zeggen dat jij je recht ook altijd krijgt. In een samenleving die steeds juridischer wordt, is rechtshulp al lang geen luxe meer. In allerlei situaties kun je in een conflict met anderen terecht komen. Omdat je werkt, bezit hebt, aan het verkeer deelneemt, een huis hebt of huurt of omdat je burger ten opzichte van een overheid bent! Daarom is het belangrijk een goede rechtsbijstandverzekering te hebben.

Een advocaat inschakelen is een dure aangelegenheid. Dan is een rechtsbijstandverzekering het betaalbare alternatief.

Ongevallenverzekering

Thuis, op weg naar werk of school, tijdens vrije tijd. Er zijn helaas veel voorbeelden te noemen van situaties waarin je met een ongeval te maken kunt krijgen. Schade door een ongeval betekent schade aan je gezondheid en in het slechtste geval een overlijden. En dat betekent ook nog eens financiële schade. Dit risico kun je verzekeren met een ongevallenverzekering.

Hulp nodig? We zijn er voor je!